Klantenservice

Theepost.nl

Koninginneweg 209

2411 XP Bodegraven

[email protected]

 

1 Veelgestelde vragen
1.1 Wat zijn de verzendkosten?

Theepost maakt gebruik van de diensten van DHL. 

1.2 Wat is de levertijd?

Theepost werkt met werkdagen. En als je geluk hebt, wil Theepost in het weekend voor je aan de slag gaan. Maar dat is eerder uitzondering dan regel.

Jouw pakketje krijgt natuurlijk een koninklijke behandeling van order picking, inpakken, verzendklaar maken en naar het postkantoor brengen. De bezorger zal het vanaf daar voor jou overnemen. Zodat jij jouw pakketje aan huis bezorgd krijgt.

Reken maar op 3 tot 5 werkdagen.

1.3 Hoe bewaar ik de thee?

Blik! Het beste is blik voor je thee. Om de thee in te bewaren. Een glazen pot kan ook, maar denk dan ook aan een droge, koele en donkere plek. Dus bewaar de pot dan in een kast waar het donker is. En koel. En droog. Afijn, je snapt het wel.

 

1.4 Hoe lang is thee houdbaar?

Thee kun je in principe tot in de eeuwigheid bewaren. Mits je de thee goed afgesloten in een blik of pot bewaard. En de thee verder droog, donker en koel houdt.

Natuurlijk koop je niet thee om ernaar te kijken of het tig jaar te bewaren. Thee moet je opdrinken! Het liefst binnen een jaar na aankoopdatum.

1.5 Hoe gaat ruilen & retourneren?

Ooowww! Is je bestelling niet naar je zin? Balen! Dat wil Theepost.nl graag voor je oplossen. (Lees: dat moet van de wet.)

Je mag de koop namelijk binnen 14 dagen ontbinden en terugsturen. Zonder opgaaf van reden. Je krijgt je geld dan binnen 14 dagen terug. Inclusief de verzendkosten.

Let op: stuur je slechts een deel van de bestelling terug? Dan krijg je de verzendkosten van de eerste zending niet retour. De kosten van een retourzending zijn wel voor jou.

De retourservice geldt natuurlijk alleen voor ongebruikte en ongeopende producten in de originele en onbeschadigde verpakking.  

 

Stappenplan ruilen & retourneren

Stap 1. Neem contact op met Theepost.nl via het 'Contactformulier'. Of per e-mail: [email protected]. Geef aan dat je de hele bestelling terug wilt sturen of een deel ervan.

Stap 2. Je krijgt per e-mail een bevestiging van stap 1.

Stap 3. Na ontvangst van jouw retourzending krijg je per e-mail een ontvangstbevestiging. En Theepost ruilt het artikel (indien voorradig) of stort het aankoopbedrag (binnen 14 dagen) terug.

 

Retouradres

Theepost.nl

T.a.v. Retouren

Koninginneweg 209

2411 XP Bodegraven