Verzenden & retourneren

Ooowww! Is je bestelling niet naar je zin? Balen! Dat wil Theepost.nl graag voor je oplossen. (Lees: dat moet van de wet.)

Je mag de koop namelijk binnen 14 dagen ontbinden en terugsturen. Zonder opgaaf van reden. Je krijgt je geld dan binnen 14 dagen terug. Inclusief de verzendkosten. (Niet van de retourkosten.)

Let op: stuur je slechts een deel van de bestelling terug? Dan krijg je de verzendkosten van de eerste zending niet retour. De kosten van een retourzending zijn wel voor jou.

De retourservice geldt natuurlijk alleen voor ongebruikte en ongeopende producten in de originele en onbeschadigde verpakking.  

 

Stappenplan ruilen & retourneren

Stap 1. Neem contact op met Theepost.nl via de 'Klantenservice' (Daar vind je het 'Contactformulier'.) Of e-mail via [email protected]. Geef aan dat je de hele bestelling terug wilt sturen of een deel ervan.

Stap 2. Je krijgt per e-mail een bevestiging van stap 1.

Stap 3. Na ontvangst van jouw retourzending krijg je per e-mail een ontvangstbevestiging. En Theepost ruilt het artikel (indien voorradig) of stort het aankoopbedrag (binnen 14 dagen) terug.

 

Retouradres

Theepost.nl

T.a.v. Retouren

Koninginneweg 209

2411 XP Bodegraven