Brievenbusdoos Theema De Heks

€20,45
Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Verstuur liefde, verstuur thee met een thee-ma brievenbusdoos!

Wie ga jij verrassen met zo’n exclusieve handmade thee-ma doos gevuld met diverse smaken luxe, losse thee?

Vanwege de kleine oplage van de brievenbusdozen ben jij verzekerd van een onwijs origineel cadeau! En de “krijger”/ontvanger hoeft er geeneens voor thuis te blijven/te zijn. Whoop, whoop dit toffe theecadeau ploft zo op de deurmat. Hoe leuk is dat?!

Leuk als felicitatie, bedankje, troost, steun of gewoon om te laten weten hoe blij jij met de ander bent. Vergeet dat standaard saaie bloemetje. Laat die fles wijn eens achterwege. Mik die saaie boekenbon in de kattenbak of papierbak (is beter). En verstuur thee! Jaaa!

Elke thee-ma brievenbusdoos is met veel liefde en zorg speciaal voor jou gemaakt!

Geen massaproductie, dus ook geen massaproductie-prijskaartje. Yup, wil jij liever 3 euro betalen voor een kaartje per post, dan is de brievenbusdoos niet voor jou bedoeld. Deze exclusieve dozen vragen om exclusieve klanten. Mooie mensen die de originaliteit, het vele handwerk, de creativiteit, de feel and look, het ontwerp én natuurlijk niet te vergeten, luxe losse thee weten te waarderen. En dat graag aan een ander willen geven!

 

In de Thee-ma brievenbusdoos De Heks vind je:

  • Lekkere, luxe, losse thee, een tisane en een chai
  • Een symbolisch waxinelichtje
  • Een symbolische heksenbezem
  • 10 Biologisch afbreekbare theefilters
  • Leuke heksen-weetjes (en spreuken) in de deksel van de doos

De lekkere, luxe, losse thee & tisane om some magical tea te brouwselen

The Magic Butterfly Pea & Heksenthee is een heerlijke hekserige combi. Een setje. 

Toverstap 1 van 2 is het Magisch brouwsel. De bloesem van de vlindererwt kleurt het hete water beeldschoon blauw. Voeg je er vervolgens nog een drupje citroensap bij, dan wordt het water prachtig paars.

Wow! Zo cool! Toverstap 2 van 2 is de Heksenthee toevoegen (het echt op smaak brengen van je magische Heksenthee. Eerlijkheidshalve? Het aftreksel van de Vlindererwt-bloesem smaakt lichtelijk naar, niet schrikken, spinazie, een beetje groenterig. Die smaak verdwijnt daarna vanzelf in de heerlijke Heksenthee, die wel fruitig, pittig en kruidig is qua smaak. De combi en het uitvoeren van de twee toverstappen is vooral leuk om te doen! Een beetje het scheikundig-goochelen en tegelijkertijd een super theetje fiksen! Want, nogmaals, de Heksenthee is wel degelijk super tasty! Lees maar...

 

  • Heksen/Heksenthee (30 gram). Fruitig, pittig en kruidig.

Neem 5 spinnenpoten, 2 kattenogen, 3 rattenstaarten, 20 heksenteennagels, 10 ml keversap (stop daarvoor een kever in de mixer en zeef het sap na het mixen), 20 ml slakkenslijm én tot slot 2 kraaienpoten. Hatseflats dat alles in een ketel (zo’n zwarte) met 1 liter water en kook dit brouwsel voor een uur of wat. En dan? Dan heb je Heksenthee! Oh, echt? Nee, natuurlijk niet! Je koopt gewoon de Heksenthee van theepost punt-en-el. Veel makkelijker. En veel minder evil dan de kattenogen van de buur(t)kat “lenen”.
De theepost.nl-Heksenthee is wel volgens een geheim recept gebrouwen. Volgens een knal oud recept. Stokoud ook. En meer krijg je niet te horen. Dat is nu eenmaal zo met gu-hei-muh. Wie durft? Beetje pittig, beetje kruidig, beetje fruitig, maar wel heul lekker!

Ingrediënten: zwarte thee*, kruidnagel*, kaneel*, appel*, kardemom* en gember*.

 

  • Het magisch brouwsel (10 gram). Licht kruidig met een spinazie-smaak-zweempje.

De vlindererwt-bloesem, kittelbloem (Clitoria ternatea), Butterfly Pea, Blue Tea of Blue Chai.

Ingrediënten: 100% vlindererwt-bloesem*.

 

  • Chai Spices (24 gram). Verwarmend & kruidig!

Ingrediënten: gember*, kruidnagel*, kaneel* en kardemom*.

 

*Biologische productiemethode NL-BIO-01 Skal 13351.

 

Brievenbusdoos formaat: 30,2 x 21,3 x 2,2 cm.

Volgens PostNL valt de Thee-ma brievenbusdoos onder het ‘Brievenbuspakje’.

Gewicht: 253 gram.

Zie de website van PostNL voor de actuele verzendtarieven.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen