Tasty! No.3

€5,95
Beschikbaarheid: Op voorraad (1)

Tasty! No.3

Oh, migh-tea, wat een te leuke Theepost! Met 5 smaken thee/rooibos & 5 biologisch afbreekbare theefilters. Ready to drink! You can start right aah-thee of away. 

Van elk Thee-sachet, uit de vinteage envelop, kun je 'One perfect cup of tea' maken. Losse thee kun je meerdere keren nogmaals opschenken met heet water. Zo ontdek je steeds nieuwe smaaklagen. Dus dat worden nog meer koppen (of bekers) thee om van te genieten! En dat allemaal in deze hippe old skool envelop? Yup!

Perfect voor een cadeautje voor de thee-fijnproever. Of voor jezelf.

In de Tasty! No.3 vind je:

  • 5 biologisch afbreekbare theefilters (van My Tea Bag ECO)
  • 5x 'One perfect cup of tea' oftewel 5 smaken thee/rooibos

 

Oma's theetje, krachtig en vol van smaak.

Gewoon zoals zwarte thee bedoeld is. Gewoon zoals je vroeger thee dronk bij opoe. Gewoon old skool. Gewoon werelds klassiek. En klassiek? Jeweettoch: dat kan altijd. Een melange van 10 zwarte theetjes van over de heule wereld. Thee van toen perfect voor in het hier en nu. 

Ingrediënten: zwarte thee mix van 10 soorten thee. O.a. zwarte thee uit Sumatra (Indonesië), Kenia (Afrika), China, Ceylon (Sri Lanka) en Assam (India).

 

Gunpowder, Fris-kruidig & mild.

Gunpowder klinkt als een explosief theetje, maar gelukkig knalt deze kruidig-frisse groene thee uit China niet uit je theeglas of beker. De theeblaadjes worden voor deze thee tot kogeltjes (lees: balletjes) opgerold en lijken daardoor op het beruchte buskruit. (Een uitvinding van de Chinezen in de 9e eeuw.) Vandaar de naam ‘Gunpowder’. Na het opgieten met heet (maar niet kokend water!) openen de “kogeltjes” zich als bloemetjes. Zie je? Toch een lief en onschuldig theetje! Dus laat je kanon maar in de schuur staan.

Ingrediënten: groene thee*.

 

Ginger & Orange Lapsang, tikkeltje pittig, maar ook zoetig met een dotje rokerig.

Zwarte gerookte thee. Lekker pittig en toch ook fruitig door de match met sinaasappelschil en gember. Een zeer verrassende combi. Een must-have voor je theecollectie!

Ingrediënten: gerookte zwarte thee*, sinaasappelschil* en gember*.

 

Lapsang Souchong, smokey! Rokerig! Vol van smaak.

Oh, yeah! Dit is echt een lekkere semi-krachtige zwarte thee. Met een volle smaak. Ennn... met een super smakelijk rokerig aroma. Hoe dat dan? Doordat de theebladeren na het fermentatieproces droog gestookt worden boven vuur. Een lekkere fik van naaldhout vol met hars en dat wil wel roken. Aha en zo dan. En oehhh! Da's heul lekker. Zoiets als de smaak van gerookte zalm, paling of spekjes. Maar dan volledig vegan. Gewoon van thee(bladeren). Zo doen ze dat in Fujian, China. Aha! Deze thee mag niet in jouw theecollectie ontbreken. Nee? Nee! Dus zeg maar ja tegen Lapsang Souchong. (Uiteraard ruikt deze thee naar rook. Da's leuk voor je neus, want die wil ook wat.)

Ingrediënten: gerookte zwarte thee*.

 

Rooibos, zacht & fris.

Geen thee, want rooibos komt niet van de theeplant. Wel super lekker! Een "geoxideerde kruidendrank" afkomstig van de Aspalathus linearis. 

Ingrediënten: rooibos*.

 

*Biologische productiemethode NL-BIO-01 Skal 13351.

 

Formaat envelop Tasty!: 17 x 12 cm.

Gewicht: 30 gram.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen